luni, 30 august 2010

demisia!

bravo georgele, ai facut si pasul asta, fu mai mult sau mai putin lacrimogen, dar la finalul zilei...o daaa...it's OVER! gata cu orezaria, plane de viitor si vise... mai putin deocamdata, ca suntem inca tineri. multumesc lui viorel, entitatea de pe mana stanga (asta e pt tine), ca m-ai sprijinit de la momentul in care gandul a prins radacini in cerebel, apropo, daca aflu ca lucrii de partea necuratului...nu pot sa iti zic ca te ia dracu, ca ti-ar face o placere! nu!! la ingeri cu tine!, dar totusi ne cunoastem de mult, nu ai face asta. mihnea inca e mic, nu stie despre ce e vorba, dar creste, si ii explicam.

lumea spune, piata spune, ziarele o spun, subconstientul o spune...nu e perioada de demisii...acu trebuie sa tinem cu dintii de orice job, sa ne bucuram de puținul ala, si sa zicem merci, ca altii nici atat nu au, mdaaa, eu zic ca aveti nevoie de un hobby, tenis de masa, badminton, orice... mai moale cu teoriile fătate din imensitatea gandirii empirice,chipurile... evident, exista exceptii, oameni sanatosi care inteleg ca orice compromis are propria-i limita.

totul e bine in cea mai buna dintre lumile posibile

3 comments:

Ether spunea...

Aproape ca mi-a dat o lacrima... frumos spus.

P.S: uite cine a inviat :D.

Menumorut spunea...

ce dragut, ai tinut mortis sa dai cu subsemnatul exact dupa 24 de ore :))

Ether spunea...

Mai bine mai tirziu decit dupa 72 de ore, nu? Nu am putut sa nu observ ca acum ai doi oameni in blogroll. Numa' bine, acum isi merita titlul de "altii".

casca ochii